Markthal Kromstraat!

In het voorjaar 2016 kunnen de inwoners van Veld...hoven en omstreken bij Markthal Kromstraat terecht voor dagelijkse versproducten en non-foodproducten. Het accent van deze Markthal ligt op verrassen, proeven en shoppen. Van de ondernemers wordt verwacht dat zij innovatief en origineel zijn in hun productaanbod en de wijze waarop zij inspelen op de behoeftes van de moderne klant.

De komende maanden worden benut om ondernemers te werven. Er wordt nadrukkelijk gezocht naar ondernemers die een origineel en eerlijk product aanbieden en samen willen werken. Eerder een klein bijzonder assortiment dan een breed. In totaal vormen 15 tot 20 zelfstandige ondernemers samen de ‘Markthal Kromstraat’. De financiële lasten worden gezamenlijk gedeeld. Dan gaat het niet alleen over huur, maar ook over zaken als gas-licht-water, schoonmaak, afvalverwerking en publiciteit. Op die manier blijven de kosten beperkt en kan de ondernemer echt ondernemen.

Meer info? Mail: carlaverweerden@planet.nl

Markthal Kromstraat

Nieuw in Kromstraat in Veldhoven.

De Kromstraat in Veldhoven-dorp vernieuwt zich. Het vertrek van een aantal ondernemers biedt andere ondernemers kansen. Zappaz schoenen, tassen en accessoires pakte die kans en opende een prachtige nieuwe winkel. De moeite waard om eens te gaan kijken.

Een mooie impuls voor de komst van nog meer nieuwe winkels. En die gaan komen. Primera, een gemakswinkel voor o.a cadeaukaarten, boeken, tijdschriften en wenskaarten, opent op 8 juli a.s. haar deuren op het adres Nieuwstraat 3. Er volgen er meer...

Zappaz schoenen, tassen en accessoires

 

Onbekende leuke nieuwe formules

Er verschijnen steeds meer nieuwe formules die de winkelgebieden versterken. Een voorbeeld is Muji een winkel met strak design voor een schappelijke prijs. Een soort high end Hema met een Japans tintje. Muji is in Nederland nog vrij onbekend, maar heeft in andere landen al flink wat vestigingen.

Er zijn ook heel leuke kleinere initiatieven zoals een conceptstore die elke 3 maanden andere producten verkoopt. Steeds met een wisselend thema. Geen grote collecties, maar losse, originele woon-en lifestylespullen.

Dit zijn maar een paar voorbeelden. OK Centrummanagement heeft er een groot aantal in beeld. Wellicht passen een aantal ervan ook bij het profiel van uw centrum. Of brengen ze u op ideeën. Neem gerust contact met ons op.