Wie is Rudy Snel?

Op het CV van Rudy Snel staat ruim dertig jaar ervaring in cultuur- en organisatieveranderingen binnen bedrijven. Daarnaast is hij 20 jaar actief geweest in een winkeliersvereniging. En lest best: de afgelopen jaren heeft hij in meerdere gemeentes centrummanagement op poten gezet. Zijn kennis van de detailhandel én zijn ruime ervaring met veranderprocessen combineert Rudy Snel nu in OK centrummanagement. Deze combinatie maakt van hem een unieke centrummanager en adviseur van centrummanagementorganisaties.

 

Leven met passie

Voor meerdere stads- of dorpscentra heeft Rudy Snel zich met hart en ziel ingezet om een bruisend centrum te worden en te blijven. In zijn visie draait het in succesvolle centra om mensen. Ze ontmoeten elkaar en wisselen nieuwtjes uit. Ze oriënteren zich op nieuwe aankopen, ze shoppen en ze doen de dagelijkse boodschappen. En natuurlijk genieten ze van de gezellige sfeer, een lekker drankje of een goede maaltijd. Kortom: een succesvol centrum leeft. Het is voor ondernemers de kunst om hier met een herkenbaar aanbod, een leuk evenement en een sfeervolle aankleding op in te spelen. Als spil in deze wisselwerking is een actieve centrummanager onmisbaar.

Reizen en fotografie als hobby

In zijn vrije tijd heeft Rudy 2 grote passies: reizen en fotograferen. Hoe verder hij van huis is, hoe groter de verschillen in leven, doen en denken zijn. Dat maakt reizen voor hem zeer aantrekkelijk en uitdagend. De ontmoeting met mensen staat voor hem centraal. Plaatsen en landen gaan leven als hij met mensen praat, eet en lacht. Hij vindt het heerlijk om daar thuis aan terug te denken en van te genieten. Zijn zelfgemaakte foto's versterken die dierbare herinneringen. Als hij door zijn fotoalbums bladert, voelt hij weer de opwinding van al die onvergetelijke momenten. De foto's op deze website geven een kleine impressie van hoe centra er over onze landsgrenzen en op andere continenten uitzien. In één oogopslag is te zien hoe mensen winkelen, elkaar ontmoeten, zichzelf laten zien en geluk uitstralen.